Laden...
lock_open Inloggenkey_go Registreren


Bestel onze lekkernijen online


Bestel in Boksum Bestel in Deinum Bestel in Leeuwarden Bestel in Mantgum

Bestel hier ons volledige assortiment aan brood, banket en taart met een paar eenvoudige klikken. Gemakkelijk, snel en overzichtelijk. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, maar wij willen het u ook graag gemakkelijk maken. U kunt daarom ons gehele assortiment online bestellen tot 16:00 uur, voor levering de volgende dag!

 


        Bekijk hier onze broden                   Bekijk hier ons banket                   Bekijk hier onze taarten
 

 

Ontwerp je eigen taart

Of het nu een kindertaart, fototaart, verjaardagstaart, bedrijfstaart of een logotaart is, u kunt uw taart zelf naar wens samenstellen met verschillende thema's, decoraties en smaken. Wilt u direct online uw taart samenstellen en bestellen? Klik dan op Ontwerp je eigen taart en maak uw keuzes! Voor specifieke wensen vragen wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.
 

Ambacht

Al onze taarten worden nog steeds op ambachtelijke wijze gemaakt, door banketbakkers die verstand hebben van het bakkersvak. Door gebruik van traditionele recepten en de beste ingrediënten geniet u van elk feestje. Of het nu om een verjaardag, bruiloft, of een ander moment gaat waarop u iets te vieren heeft.
 

Vers gemaakte taarten

Bij Ambachtsbakker Sybesma wordt uw taart vers gemaakt. En vers betekent ook echt vers! Gemaakt op dezelfde dag dat u uw taart komt afhalen. En omdat onze bakkerij direct achter onze winkel gevestigd is, hoeven wij de taart niet heel lang van tevoren klaar te maken. Uw taart is vaak net voor openingstijd klaar en dat proeft u gegarandeerd terug!